Videotuottaja Pekka Kaipainen

Kuvaan ja editoin videot. Toimin myös tuottajana, ohjaajana ja käsikirjoittajana ja kasaan tarvittaessa isomman tuotantotiimin. Alla muutamia asiakastöitä sekä omia lyhytvideoita.

Toimin lisäksi It-palveluyritys Kehätiedon hallituksessa ja johtoryhmässä. Päätuotteemme on järjestöjen tuotannonohjausjärjestelmä Kilta.

Soita tai kirjoita jos olet kiinnostunut yhteistyöstä.

Websteri Median videotuotannon toimipisteet ovat Helsingin keskustassa ja Leppävirralla, Pekinrinteen Luomutilalla. Kehätiedon toimipiste on Helsingissä.

[email protected]

+ 358 50 3590397

Suvorovin Suomi
-lyhytdokumenttisarja

Vuonna 1791 keisarinna Katariina II:n luottomies kenraali Aleksandr Suvorov sai tehtäväkseen lujittaa vanhoja ja rakentaa täysin uusia linnoituksia Ruotsin vastaiselle rajalle. Kaakkois-Suomeen nousi kolmesta linnoitusketjusta muodostuva vankka linnoitusjärjestelmä.

Lisäksi Suvorov rakennutti Venäjän Saimaan laivastolle oikoreitin Lappeenrannasta Savonlinnaan, koska Puumalansalmi oli Ruotsin hallussa. Nämä neljä avokanavaa tunnetaan Suvorovin sotakanavina.

Ohjelmasarja kulkee Suvorovin jalanjäljissä hänen kulkemaansa reittiä vuodelta 1791 ja keskittyy Suomen puolella oleviin Suvorovin rakennelmiin. Isäntinä toimivat historian dosentit Tapio Bergholm ja Jyrki Paaskoski.

Matkan aikana esitellään persoonallinen sotapäällikkö Aleksandr Suvorov ja keskustellaan, millaista elämää vietettiin ajanjaksona, jolloin Ruotsin ja Venäjän raja halkoi Saimaata.

Suvorovin Suomi sarjan on tuottanut Websteri Media Oy/Pekka Kaipainen. Tilaaja Etelä-Karjalan virkistysaluesäätiö/Suvorov-hanke, rahoittaja Kaakkois-Suomi – Venäjä CBC-ohjelma. Tekstitys valittavissa Youtubessa: suomi, englanti, venäjä.

Add Your Heading Text Here

Y-tunnus 2239356-2