Turvallinen ja helposti löydettävä

Mikä tahansa verkkosivusto voi joutua murtautumisyrityksen tai palvelunestohyökkäyksen kohteeksi. Näihin vaaroihin on tärkeää varautua etukäteen.

WordPress on maailman yleisin verkkojulkaisemisen alusta. Se perustuu avoimeen lähdekoodiin: tuhannet WordPress-osaajat eri puolilla maailmaa kehittävät WordPressiä ja sen osia jatkuvasti.

Kehitystyön avulla myös paikataan eri järjestelmissä havaittuja heikkouksia. Tämän takia on hyvin tärkeää, että WordPress sekä sen osat päivitetään uusimpiin versioihin. Tämän voi jättää Unionimedian ja WP-palvelun huoleksi.

Tietoturva on osa Websteriä

Websterin vuosihintaan sisältyy sivuston ylläpito suomalaisen palveluntarjoajan palvelimella. Ylläpitoon kuuluu palomuuri ja muu ammattimainen tietoturva. Sivuston kaikki osat varmuuskopioidaan, ja ne voidaan häiriötilanteessa helposti palauttaa.

Tietoturvaa kannattaa tehostaa WordPress-järjestelmän lisäosilla esimerkiksi roskapostittajia ja kommentteja suoltavia robotteja vastaan.

Helposti löydettävä sivusto

Websteri-julkaisupaketti sisältää hakukoneoptimoinnin (Google Search Optimization). Sivusto kannattaa liittää Googlen maksuttomiin, hakukonenäkyvyyttä ja kävijäanalytiikkaa tehostaviin palveluihin (Google Search Console, Google Analytics). Kävijämääriä voidaan seurata myös WordPressin lisäosien avulla.